tiistai 29. lokakuuta 2013

Finds from the Design Market

Helsinki Design Weekista on jo aikaa, mutta ajattelin silti laittaa tänne löytöjäni Kaapelitehtaalla järjestetystä Design Marketista, jonne pienet ja isot design-alan yritykset olivat kokoontuneet myymään tuotteitaan varastohintaan. Tarjolla oli lamppuja, mattoja, huonekaluja, käyttöesineitä, laukkuja ja sellaisten suunnittelijoiden vaatteita, joihin ei ihan joka kaupassa törmää. Kävimme naapurinrouvan kanssa tsekkaamassa tarjonnan, ja eihän sieltä nyt tyhjin käsin voinut kotiin lähteä, kun kerran halvalla sai...

Mukaan lähti mm. tämä One Nordicin Kenno-lattiatyyny, jota raahasin hiki päässä ympäri hallia...

Saanan ja Ollin folklorehenkinen tyyny päätyi vanhaa puusohvaa pehmustamaan...

Saman sarjan kauppakassi oli pakko hankkia :)

Uusi tuttavuus oli Lumoan-vaatemerkki, jolta löytyi tämä tunika. Alla uutuuksia merkin syys-talvimallistosta. Kivoja eikös.

Ilta-mekko

Tarina-mekko

Säde-mekko

Viisivuotias tyttäreni sai Coston hatun, joka on kyllä aikas söpö. Mikään muu väritys ei hänelle kelvannut ja onneksi aikani laareja pengottuani löysin tämän yksilön, joka oli juuri oikean värinen ja kokoinen. Hatut valmistetaan kierrätysmateriaaleista.





The Design Market at the Cable Factory is one of the most popular events of Helsinki Design Week, and as a fashion and design enthusiast I looked forward to it. Both large and small design companies bring their extra stock to this sale, and bargain hunters find carpets, furniture, household design and more. I made some thrifty finds as well :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti