tiistai 29. lokakuuta 2013

A one-night stand

Hahaa, nyt voisi luulla että tulossa on joku mehukas ihmissuhdejuttu, mutta tämän mammaraisen yhden illan jutussa on kyse virkkauksesta. Hankin nimittäin Molla Millsin kirjan Virkkuri - virkkuutöitä kotiin ja käyttöön ja innostuin iltana eräänä pyöräyttämään kirjan ohjeen mukaan virkatut korvikset. Ohjetta oli selkeiden kuvien ansiosta helppo seurata ja korvispari valmistui muutamassa tunnissa. Kiva ja persoonallinen asuste vaikkapa mustan mekon tai puseron kanssa.



Virkkuri on ulkoasultaan ja kuvitukseltaan tyylikäs ja moderni ja pitää sisällään selkeitä ja yksityiskohtaisin kuvin selvennettyjä ohjeita. Myös kirjan graafisuus miellyttää. Ohjeiden mukaan syntyy vaikkapa koruja, asusteita, mattoja, koreja ja muita sistustuotteita. Pahinta onkin valinnan vaikeus - mihin työhön koukkuni pistän seuraavaksi. Onneksi monet malleista tehdään matonkuteista. Paitsi että niillä valmista tulee nopeasti, myös virkkaaminen on mukavan rouheaa. Millsin toinen kirja ilmestyy kaiketi keväällä.



  


I crocheted these earrings one evening, the pattern was from a crochet book Virkkuri by Molla Mills. The book is full of clear, graphical patterns for accessories and things for home and storage. Most of them ended up on my to do list... Virkkuri is only in Finnish for now.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti