torstai 21. marraskuuta 2013

Dress with front pleats



Ompelin tämän mekkotunikan Yoshiko Tsukiorin kirjan Stylish Dress Book kaavan mukaan. Se on itse asiassa tuo kannen mekko, joka on ommeltu Libertyn kankaasta? Oman mekkoni kangas on Eurokankaasta. Samalla reissulla löysin vinon pinon muitakin alekankaita, joten aion ommella kirjasta toppeja ja mekkoja. Kirja on suomennettu nimellä Ihanat mekot ja tunikat, mutta sen painos on käsittääkseni loppu. En vain oikein tiedä näiden japanilaismallien sopivuudesta minulle, tuntuu että ne on tarkoitettu hieman kapeaharteisimmille ihmisille... Tykkään kuitenkin etuosan laskoksista ja taskuista, ja ehkä tämä rentona kotimekkona menee :)

This dress with front pleats is from the Stylish Dress Book by Yoshiko Tsukiori. It's actually the dress in the book's cover, in Liberty print. Mine is from Eurokangas and I found a pile of other fabrics too, so I have a lot of sewing to do :) There's plenty of nice patterns for tops and tunics in the book.



Tuon toiseksi ylimmän, ruskeanoranssin kukkakankaan ajattelin yhdistää mustaan ja ommella siitä tämän alla olevan mekon. Ylimpänä olevasta kankaasta tykkään eniten, mutta sitä on vain pieni pala, joten pitää harkita tarkkaan mitä siitä teen :)

I thought I would combine the orange-brown fabric with black an sew this dress  below. The one at the top I like the most but I got only a small piece of it, so I have to think carefully what to make of it :)
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti