maanantai 4. marraskuuta 2013

If you only have time for one...


Mieleni teki virkata isoäidinneliö, mutta ajatus jostain torkkupeitosta tuntui uuvuttavalta; en saisi sellaista ikinä valmiiksi. Jonna Hietalan Kerällä-kirjasta bongasin idean tähän yhteen ruutuun, jonka kehystin ja ripustin seinälle. Tähän minunkin kärsivällisyyteni juuri ja juuri riitti. Ei vainenkaan, ruudun virkkaaminen oli kivaa ja ehkä sitä voisi muutamasta virkata tyynyn tai kenties kassin? Tai sitten tälle seinällä olevalle voisi virkata kaveriksi harmaan sydämen, lumihiutaleen, hyvän joulun toivotuksen...? Joku kollaasi olisi kiva.

Kerällä-kirjaa on kehuttu monissa neulontablogeissa eikä suotta, se on täynnä ihania ja nopeita käsityöohjeita ja tekstit ja kuvat ovat aivan mahtavia. Aion tehdä kirjasta monia juttuja, en vain osaa päättää minkä seuraavaksi :) Niin paljon tehtävää, niin vähän aikaa.

I fancied crocheting a granny square, but the mere idea of a blanket for instance seemed exhausting to me... I would never have neither time nor patience to finish such a project, at least for the time being. So I was happy to come across this idea of a framed granny square from the book Kerällä by Jonna Hietala. Great book, by the way. Full of quick and nice knitting projects for both beginners and skilled knitters. Black granny looks quite stylish on the wall, don't you think? Maybe I could crochet a grey heart, snowflake or a merry christmas whish to go with this. A collage? Aah, so many projects, so little time.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti